Cvitković: Gorica je puno bolja momčad nego što pokazuje tablica, treba nam pravi pristup i prava podrška na putu do pobjede

slika-127

Atmosfera u momčadi je odlična, a podrška s tribina nam puno znači što pokazuje i rezime naših domaćih utakmica. Protiv nas s navijačima nije lako nikome, kaže centar Dinama

Nakon domaće pobjede protiv Dubrave u prošlom kolu, naše košarkaše čeka još jedan domaći susret. Ovaj put je u nedjelju u 16h u Draženovom domu protivnik KK Gorica.

Pogled na tablicu jako vara kad je riječ o našem protivniku, Gorica ima vrlo dobar roster i bit će potreban ozbiljan angažman svakog igrača u toj utakmici. Slaže se s time i naš centar, Tomislav Cvitković koji se ljetos vratio u klub iz kojeg ponikao:

Stanje Gorice na tablici nije realno obzirom na njihovu ekipu. Izgubili su puno gustih utakmica tako da sa naše strane nema opuštanja, trebamo se dobro pripremiti za njih, ući čvrsto u utakmicu i očekujem našu novu pobjedu – priča Cvitković.

Popularni Cile polako raste u formi, kao i cijela naša momčad. Kaže da je zadovoljan što je ljetos odabrao Dinamo i da je došao u sjajnu sredinu.

Osobno mi je u Dinamu odlično. Dobro se radi, klub ima jako dobru viziju za budućnost. Gura se ta moderna košarka, oko kluba su dobri ljudi i vjerujem da će kroz godine klub rasti. Atmosfera u momčadi je odlična, pogotovo nakon ove zadnje pobjede nad Dubravom. Vratili smo se na pobjedničke staze i treba samo nastaviti iz dana u dan graditi bolju kemiju – dodaje naš igrač.

S dolaskom u Dinamo i on se susreo s pravim pogurancem u leđa, Bad Blue Boysima na tribini.

Ovom prilikom bi pozvao i sve naše navijače na utakmicu u nedjelju, puno nam znači ta podrška s tribina, mislim da to i naš rezime domaćih utakmica pokazuje. Bilo koja ekipa koja dođe na naš domaći parket neće lako proći s nama kad smo tu zajedno s navijačima.

Ulaznice za utakmicu mogu se kupiti sat vremena prije na blagajni dvorane po cijeni od 40 kuna.

Također na samoj utakmici ispod crvenog sektora moći će se kupiti i ulaznice za kup utakmicu protiv istog protivnika koji igramo u srijedu, 7. prosinca u 18:30h u Vukovaru. Dio prihoda od ulaznica namijenjen je našim starim prijateljima iz Udruge Vukovarski leptirići.

Svi znamo koliko nam Vukovar znači i očekujem jedan spektakl. Vjerujem da će i to biti čvrsta utakmica ipak je to kup utakmica – dodao je Cile i pozvao sve da kupe ulaznicu i za utakmicu u Vukovaru išli na nju ili ne jer time pomažu Udruzi Vukovarski leptirići.

Podjelite ovaj članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
# Naziv kluba OS B
1.KK SPLIT2038
2.KK ZADAR1936
3.KK CIBONA2036
4.KK DINAMO ZAGREB2032
5.KK CEDEVITA JUNIOR1931
6.KK ZABOK2029
7.KK DUBROVNIK2029
8.GKK ŠIBENKA1826
9.KK DUBRAVA1925
10.KK ALKAR SINJ1923
11.KK DEPOLINK ŠKRLJEVO1923
12.KK BOSCO1920