POSLOVNI KLUB KK DINAMA

 


KK Dinamo je stabilan član HT Premijer lige s redovnim izvršavanjem svojih obveza. To dovodi do zavidnih sportskih rezultata u seniorskim (četvrtfinale doigravanja HT Premijer lige i polufinale Kupa Krešimira Ćosića u prvoj sezoni) natjecanjima, ali i kvalitetnim rezultatima u omladinskom pogonu, ne samo kroz sportske, već i organizacijske rezultate.

Temelj uspješnog nastupa u prvoj sezoni među najboljim košarkaškim klubovima u Hrvatskoj bila je kampanja “Ugovor sezone” kroz koju se prodalo 550 godišnjih ulaznica za domaće utakmice, te je klub time učinio veliki iskorak u povezivanju sa navijačima i prema popunjenosti dvorane.

Osim toga, uspješno su realizirane i humanitarne utakmice KK Dinama od kojih je najzvučnija bila ona u Vukovaru u osmini finala Kupa Krešimira Ćosića kada je skupljen iznos za pomoć rada Udruge “Vukovarski leptirići”. U sklopu te utakmice prigodom blagdana Svetog Nikole štićenicima udruge uručeni su i prigodni poklon paketi.

Uz takvu snažnu navijačku podršku i sportske uspjehe, KK Dinamo je postao i marketinški zanimljiv mnogim tvrtkama koje su financijskim izdvajanjima dale povjerenje daljnjem procesu razvoja kluba.

Projekt “Poslovni klub KK Dinama” nastavak je rada na etabliranju našeg košarkaškog kluba kao inovativne sportske zajednice s novim načinima ostvarivanja poslovnih i sportskih planova.

Kroz ovaj projekt ostvarujemo povezivanje i suradnju sa poslovnom zajednicom, a financijski priljev sredstava omogućuje nam postavljanje većih sportskih ambicija KK Dinama, a samim time i primicanje daljnjem cilju osvajanja trofeja i igranja europskih natjecanja. Ulazak u “Poslovni klub KK Dinama” znači podršku KK Dinamu u postizanju još većih uspjeha i stvaranju uspješnog i ambicioznog kluba, ali i podršku našeg kluba, partnera i navijača poslovanju vaše tvrtke.

Što je Poslovni klub KK Dinama?

 

Poslovni klub KK Dinama je zajednica tvrtki i obrta koji su plaćenom članarinom pomogli klubu da stvori dodanu stabilnost i temelj za nove uspjehe, ali i novi način povezivanja kvalitetnog sportskog kolektiva s uspješnim poslovnim pričama. Istodobno je to novi alat koji pomaže tvrtkama i obrtima u rastu i širenju s ciljem da im se dodatno pomogne u etabliranju unutar poslovne zajednice i osigura pristup i povezivanje sa drugim tvrtkama.

Smatramo da KK Dinamo može biti medij kroz koji možemo ostvariti sinergiju gospodarstva i sporta, a kroz interakciju kluba sa poduzetnicima, te poduzetnika međusobno, sve u ležernijoj atmosferi  košarkaške utakmice i pozitivnog klupskog ozračja omogućiti daljnje građenje uspješne sportske i gospodarske priče.

Što se dobiva za uplaćenu članarinu u Poslovnom klubu KK Dinama?

 

– dvije pozivnice za ekskluzivne poslovne konferencije u organizaciji KK Dinama na kojima će govoriti vodeći ljudi iz svijeta košarke u Europi i svijetu (generalni menadžeri i direktori marketinga raznih euroligaških klubova te NBA skauti) te predočiti poslovnoj zajednici spoj biznisa i sporta. U sklopu eventa održat će se networking druženja za članove kluba.

– pozivnica za sudjelovanje na B2B košarkaškom turniru u organizaciji KK Dinama uz popratni sadržaj

– pozivnica za Dinamo after work/after game party tijekom iduće košarkaške sezone uz mogućnost organizacije poslovnih sastanaka na treninzima ili utakmicama KK Dinama (barem 2x tijekom sezone)

– logotip tvrtke člana u sklopu reklamnog zida Poslovnog kluba na svim domaćim utakmicama KK Dinama

– predstavljanje svakog člana kroz objavu na webu i društvenim mrežama

– objave o pogodnostima i važnim novostima na našim web stranicama i društvenim mrežama (2x godišnje)

– dvije godišnje ulaznice za utakmice KK Dinama za VIP ložu za sve domaće utakmice KK Dinama

– poziv za druženje igrača kluba sa djecom članova Poslovnog kluba u sklopu Kids day eventa

dodatne pogodnosti članstva u Poslovnom klubu KK Dinama

– ostvarivanje popusta za svoje usluge kod drugih članova Poslovnog kluba KK Dinama

– moguće organiziranje dodatnih pogodnosti i etabliranje tvrtke člana uz dodatan trošak (primjerice korištenje igrača prve momčadi za vlastite promotivne svrhe, logotip unutar broja igrača na dresu, tailor made marketinške akcije i slično)

Kolika je članarina u Poslovnom klubu KK Dinama?

 

Članarina iznosi 100 eura mjesečno, a godišnji iznos s popustom iznosi 1000 eura