Na utakmici u Vukovaru dolaze naši posebni gosti koje s poklonima čeka i plavi Sveti Nikola

lepti

I vi možete pomoći Vukovarskim leptirićima kupnjom ulaznice za srijedu u Vukovaru u nedjelju na košarci protiv Gorice ili futsalu protiv Osijeka 

 

Posebni gosti na utakmici osmine finala Kupa Krešimira Ćosića između KK Dinama i KK Gorice bit će Vukovarski leptirići. Udruga je to koja godinama pomaže djeci s posebnim potrebama, a na sve njih već neko vrijeme paze naši Boysi iz Vukovara.

Udruga Vukovarski leptirići već godinama je drugi dom za više od 275 djece koja se kroz kvalitetne i kontinuirane rehabilitacijske postupke te niz aktivnosti uspješno socijaliziraju, zabavljaju, uče, i samim time bolje integriraju među svoje vršnjake uz poboljšanu kvalitetu života. Svako od polaznika udruge trenutno prolazi kroz različite terapije ili su uključeni u razne projektne aktivnosti.

Podsjetimo, upravo u ožujku ove godine protiv našeg rivala Bosca zajedno s Boysima iz Vukovara organizirali smo humanitarnu pomoć u kojoj smo skupili deset tisuća kuna za Vukovarske leptiriće i tim iznosom pomogli njihov svakodnevni rad.

To zajedničko prijateljstvo nastavljamo i ove srijede kada će sve Vukovarske leptiriće dočekati i nitko drugi nego plavi Sveti Nikola. Naravno, ne dolazi on praznih ruku, jer su mu iz Kraša poslali posebne poklon pakete za mališane. Ali nemojte im to govoriti, neka to bude iznenađenje.

Osim toga dio prihoda prodanih ulaznica KK Dinamo će ponovno donirati Vukovarskim leptirićima. Upravo zato pozivamo sve Dinamovce da kupe svoju ulaznicu za utakmicu u Vukovaru išli na tu utakmicu ili ne. Ulaznice će se već moći kupiti u nedjelju na košarkašoj utakmici KK Dinama i KK Gorice ispod crvene tribine, ali i poslije na utakmici Futsal Dinama i Osijeka u Kutiji Šibica. Cijena ulaznice je 40 kuna.

Pokažimo još jednom veliko plavo srce, obradujmo Vukovarske leptiriće, stvorimo atmosferu u dvorani kakvu će oni pamtiti zauvijek, a isto tako stvorimo lijep iznos donacije za samu udrugu.

U narednim danima objavit ćemo i lokacije diljem Slavonije gdje će se također moći kupiti ulaznice za košarkaški spektakl u Vukovaru.

Podjelite ovaj članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
# Naziv kluba OS B
1.KK ZADAR2956
2.KK SPLIT2954
3.KK CIBONA2850
4.KK CEDEVITA JUNIOR2948
5.KK DINAMO ZAGREB2945
6.KK ZABOK2943
7.KK DUBROVNIK2942
8.KK DUBRAVA2940
9.GKK ŠIBENKA2838
10.KK ALKAR SINJ2938
11.KK DEPOLINK ŠKRLJEVO2935
12.KK BOSCO2930