Vrijeme je za Ugovor sezone: Samo uz navijače možemo postaviti temelje stabilnosti KK Dinama!

Prvaci

U slučaju 986 potpisanih Ugovora sezone kao glavni sponzor kluba na dresu bit će istaknuti navijači kroz brojku 1986 i znak buldoga

 

Dvadeset dana prije početka sezone među najboljim klubovima u Hrvatskoj i domaćeg dvoboja u prvom kolu protiv Alkara iz Sinja vrijeme je da predstavimo Ugovor sezone.

Ugovor sezone KK Dinamo potpisat će osobno sa svakim kupcem godišnje ulaznice u nadolazećoj sezoni.

Ugovorom sezone KK Dinamo ne prodaje “tek ili samo” godišnju ulaznicu za iduću sezonu, već se pismeno obvezuje svakom navijaču da će na svim razinama, od samog vodstva kluba preko stručnog stožera do samih igrača djelovati dostojno imenu koji nosi.

Igrači i treneri obvezuju se pismeno svakom navijaču da će na svakoj utakmici u sezoni odigrati kako to priliči igračima Dinama, da će se svi ponašati kao Dinamovci i sukladno tome boriti za boljitak kluba na ponos Zagreba kako na terenu, tako i van njega.

Ugovor sezone je jamstvo opstojnosti te ideje. Tim Ugovorom će navijači postaviti temelje financijske neovisnost našeg kluba na putu prema ostvarenju svih ciljeva u ovoj sezoni.

Svaki navijač potpisom Ugovora sezone pokazuje jasnu potporu i vjeru u postizanje zacrtanih ciljeva.

Pokraj svih sponzora s kojima je KK Dinamo dogovorio ili će dogovoriti suradnju, upravo kao glavnog sponzora vidimo naše navijače. Bez navijača niti klub, kako u Zagrebu, tako i u Hrvatskoj, Europi ili svijetu nema smisla postojanja.

Upravo zato u slučaju 986 potpisanih Ugovora sezone kao glavni sponzor na dresu našeg kluba istaknut će se navijači kroz prepoznatljivu brojku 1986 i znak buldoga.

Odmah nakon pobjede nad Boscom i plasmana među najbolje što hrvatska klupska košarka ima, vodstvo našeg kluba krenulo je u slaganje kvalitetne momčadi koja će, unutar realnih mogućnosti KK Dinama, jamčiti stabilnost kluba.

Prvi koraci su bili novi, dvogodišnji ugovori s igračima koji su bili stožerni u protekloj, uspješnoj sezoni. Oni su osim košarkaških kvaliteta pokazali karakter igrača koji ide u zajednički nazivnik s imenom Dinamo. Vjernost plavom dresu produžili su tako Martin Klepo, Andro Anzulović, Luka Cvitanović, David Ušić, Damir Markota i naravno kapetan Hrvoje Garafolić.

Tim dvogodišnjim ugovorima stvorili smo temelje daljnje nadogradnje prve momčadi. U narednim tjednima ugovore su potpisali i naši novi prvotimci, Ivan Novačić, Tomislav Cvitković, Ivan Vučić, Marin Vručinić, Stipe Dugandžić i treneri Damir Miljković i Antonio Buzolić.

Sve ti potpisani ugovori jamstvo su da će navijači Dinama, ali i ljubitelji košarke gledati kvalitetan spoj iskusnih igrača i mladih lavova koji će na svakoj utakmici davati sve od sebe u ostvarivanju krajnjeg cilja koji je postavljen pred njih.

Ipak, niti jedan od tih ugovora ne znači ništa bez Ugovora sezone. Upravo zato pozivamo sve navijače da potpišu do prvog kola (1. listopad protiv Alkara u Draženovom domu) Ugovor sezone i budu uz klub od prvog trenutka na uzbudljivom putu Premijer lige.

Sve detalje oko kupnje godišnje ulaznice, njezine cijene i dodatnih pogodnosti, a samim time i potpisivanja Ugovora sezone možete pronaći OVDJE.

 

Potpiši i ti Ugovor sezone!

Podjelite ovaj članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
# Naziv kluba OS B
1.GKK ŠIBENKA00
2.KK DINAMO ZAGREB00
3.KK ALKAR SINJ00
4.KK BOSCO00
5.KK CEDEVITA JUNIOR00
6.KK CIBONA00
7.KK DEPOLINK ŠKRLJEVO00
8.KK DUBROVNIK00
9.KK DUBRAVA00
10.KK SPLIT00
11.KK ZABOK00
12.KK ZADAR00