UTAKMICA U SUBOTU NAM JE FINALE PRIJE FINALA
– OTVARA NAM VRATA PREMIJER LIGE!

IMG_8340

U košarci ne postoje slučajnosti. Naša momčad nije slučajno neporažena na domaćem terenu u cijeloj ovoj sezoni. Također, naša momčad nije se slučajno nekoliko puta vraćala iz rezultatskog ponora i završavala utakmice s rukama u zraku, slaveći pobjedu.

Jednostavno, naša momčad ima karakter i kvalitetu. I ima iza sebe najjaču navijačku skupinu u Hrvatskoj.

I zato nismo slučajno uz huk “sjevera” na crvenom sektoru prošlog vikenda pobijedili Bosco nakon minusa od 20 razlike. I zato nismo slučajno pobijedili Hermes Analiticu prije par dana i to bez našeg kapetana u tvrdoj utakmici punoj preokreta.

Ove dvije pobjede pokazale su da smo legitimni pretendent za ulazak među najbolje što hrvatska klupska košarka ima. Naš cilj je jasan, iduće sezone uz potporu Bad Blue Boysa igrati protiv Cibone, Zadra, Splita, Cedevite, Alkara i drugih klubova u Premijer ligi, najvišem razredu.

Na putu prema tom cilju, na kraju “ludog tjedna” u subotu u 16h u Draženov dom dolazi nam KK Dubrovnik. Gospari su se do sada pokazali kao naš najveći rival prema našem cilju. Čeka nas susret dviju momčadi koje su jasno rekle da žele među najbolje.

Ludi ritam, tri utakmice u sedam dana sigurno će ostaviti traga na našim igračima. Ali samo fizički. Karakter i želja za novom pobjedom ponovno će biti naš adut prema novoj pobjedi.

Ono što je još jedan veliki adut koji može biti veliki vjetar u leđa prema našem cilju jeste vi, naši navijači. Ne govore naši igrači bezveze, tek tako, kako su oni uz pjesmu i huk tribine i 30 posto jači.

Pobjedom protiv Dubrovnika odvojili bi se od njih na tri pobjede razlike i puni samopouzdanja otišli na gostujuće utakmice u Kaštele i Omiš gdje nas čekaju “nabrijani” domaćini i gdje želimo zacementirani prvu poziciju na ljestvici.

Prvo mjesto jamči nam domaćinstvo u prvoj i eventualnoj trećoj (majstorici) utakmici u finalu doigravanja protiv druge momčadi. Pobjednik tog finala ide među najbolje.

A mi tamo pripadamo i želimo biti. Dubrovnik u subotu je naš finale prije finala. Dođite i vi i podržite Garu, Šveđu, Zulu, Nika, Ušića, Klepu i ostale naše dečke.

Dinamo Zagreb iznad svih!

Podjelite ovaj članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
# Naziv kluba OS B
1.KK DINAMO ZAGREB3257
2.KK BOSCO3256
3.KK DUBROVNIK3254
4.KK HERMES ANALITICA3253
5.KK RIBOLA KAŠTELA3251
6.KK OMIŠ ČAGALJ TOURS3248