“Ugovor sezone” i ove godine nosivi zid našeg kluba: Kupnjom godišnje ulaznice stvarate održivi KK Dinamo

godisnja

Prvih 50 kupaca godišnje ulaznice pozvat ćemo na popodnevni trening naših seniora u KC Dražen Petrović nakon kojeg će moći svoj ugovor sezone potpisati s bilo kojim igračem ili trenerom i od njega dobiti svoju godišnju ulaznicu


Bliži se početak nove sezone u kojoj će naš Košarkaški klub Dinamo nastupati u Premijer ligi i Kupu Krešimira Ćosića, ali premijerno i u Alpe Adria Cupu. Podršku radu kluba i projektu koji gradimo svakog dan i ove sezone svaki će navijač moći dati kroz akciju “Ugovor sezone”.

Akciji “Ugovor sezone” svaki navijač pridružuje se kupnjom svoje godišnje ulaznice za sve domaće utakmice u svim natjecanjima u nadolazećoj sezoni. Svakom pojedinačnom kupnjom godišnje ulaznice navijači zajedno grade nosivi zid našeg kluba koji jamči stabilnost klupskih prihoda neovisno o drugim tržišnim događajima.

Jamstvo vraćanje te podrške navijača kao sastavnog dijela kluba će, kao i lani, biti primjerak “Ugovora sezone” koji će svaki kupac godišnje ulaznice potpisati s klubom.

Kako bi pokazali koliko svi u klubu, od upravnog odbora preko stručnog stožera do samih igrača, ozbiljno shvaćamo ovu akciju, odlučili smo prvih 50 kupaca godišnje ulaznice pozvati na popodnevni trening naših seniora u KC Dražen Petrović nakon kojeg će moći svoj ugovor sezone potpisati s bilo kojim igračem ili trenerom i od njega dobiti svoju godišnju ulaznicu.

Time želimo i igračima i trenirima dočarati obvezu djelovanja, ne samo igranja već i ponašanja, na razini dostojnoj imena koji klub nosi i grada kojeg predstavlja.

Uz nedavno pokrenuti Poslovni klub KK Dinamo koji već broji preko 30 tvrtki, prodaju godišnjih ulaznica kroz akciju “Ugovor sezone” i dalje smatramo temeljem klupske samoodrživosti.

Zato se obvezujemo ponovno da će se u slučaju 986 prodanih godišnjih ulaznica na mjestu na dresu predviđenom za glavnog sponzora kluba istaknuti upravo navijači kroz prepoznatljivog buldoga i brojku 1986.

Treba biti iskren i reći da prošle godine taj cilj nismo ispunili. Ali isto tako, kao i mnogo puta dosada, naglašavamo kako je brojka od 550 prodanih godišnjih ulaznica postavila klub na stabilne noge. Na tom valu 550 “Ugovora sezone” ostvarena je financijska stabilnost, otvorena su vrata brojnih sponzora i ostvaren je veliki uspjeh u premijernoj sezoni među najboljima.

Kao zahvalu svima za to ostvaranje u Zagreb smo trebali dovesti šesterostrukog prvaka Europe, Panathinaikos iz Atene, ali nažalost ta utakmica je otkazana. Ono što možemo obećati svima koji dadu potporu klubu kroz kupnju godišnje ulaznice i potpisa “Ugovora sezone” jest da ćemo slično pokušati ponoviti već iduće godine, možda i na stepenici više.

Sada smo ipak potpuno koncetrirani na iduću sezonu u kojoj smo za cilj postavili ponavljanje uspjeha od prošle godine, plasman u doigravanje Premijer lige, te, ovisno o ždrijebu, plasman na završnicu Kupa Krešimira Ćosića.

Cijena godišnje ulaznice iznosi 70 eura, a vrijedi za sve domaće utakmice Premijer lige, Kup Krešimira Ćosića i Alpe Adria Lige. Cijena pojedinačne utakmice tijekom sezone bit će 7 eura, pa je i iz toga će biti vidljivo koliko je kupnja godišnje ulaznice i potpis “Ugovora sezone” isplativo ulaganje ne samo u KK Dinamo, već i u vaše uživanje u košarci nadolazeće sezone.

Potpiši i ti Ugovor sezone! Kupi godišnju ulaznicu ovdje!

Podjelite ovaj članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
# Naziv kluba OS B
1.KK ZADAR2956
2.KK SPLIT2954
3.KK CIBONA2850
4.KK CEDEVITA JUNIOR2948
5.KK DINAMO ZAGREB2945
6.KK ZABOK2943
7.KK DUBROVNIK2942
8.KK DUBRAVA2940
9.GKK ŠIBENKA2838
10.KK ALKAR SINJ2938
11.KK DEPOLINK ŠKRLJEVO2935
12.KK BOSCO2930