Promjenom imena kluba u Košarkaški klub Dinamo Zagreb želja nam je bila privući što više navijača na tribine i povećati interes za košarkom. Ideja nam je jačanjem organizacije i kvalitetnim radom izaći iz okvira kvartovskog kluba i postati prepoznati kao zagrebački klub koji ima veliku čast što može koristiti sveto ime Dinamo. Sukladno ideji da privučemo što više navijača i simpatizera kluba odlučili smo u 2021. godini po prvi puta uvesti učlanjivanje u klub.

Želja nam je iz dana u dan jačati klub i dovesti ga na razinu na kojoj Dinamo to zaslužuje. Svjesni smo da bez podrške navijača nismo u mogućnosti doći na tu razinu i iz tog razlog trebamo svakog od vas na tom putu uspona. Učlani se, pomozi u radu i budi ponosan član kluba.

Cijena godišnje članarine za 2021. je 80 kn za punoljetne, a 50 kn za maloljetne. Za članove kluba iz inozemstva cijena godišnje članarine je 30 eura, a 20 eura za maloljetne. Razlika u cijeni je zbog troškova pošiljke (članska iskaznica i majica).

Prilikom učlanjenja na poklon se dobiva majica, a ostvaruje se popust od 10% na web shop i 25% na godišnju ulaznicu za sezonu 2021/2022. 

Učlaniti se možete

  • osobno u prostorijama kluba (Rudeška cesta 71) radnim danima između 12 i 14 sati
  • na svim domaćim utakmicama Košarkaškog kluba Dinamo Zagreb
  • online (forma niže na ovoj stranici)

Preuzimanje članske iskaznice:

  • osobno u prostorijama kluba(Rudeška cesta 71) radnim danima između 12 i 14 sati
  • slanje poštom 

Za sva pitanja možete nam se obratiti putem maila info@kkdinamo.hr ili osobno u prostorijama kluba (Rudeška cesta 71).

Izjavu o zaštiti privatnosti korisnika, te opisan način zaštite podataka za vrijeme transakcije možete pronaći na ovoj poveznici.

Dodaj člana
Prihvaćam i slažem se sa pravilima privatnosti.

 

Prihvaćamo slijedeće kartice: