U NEDJELJU PROTIV ZAPRUĐA NA DOMAĆEM PARKETU

zaprude

U nedjelju (14.11.) u 14 sati očekuje nas osmo kolo Prve hrvatske košarkaške lige u kojem se sastajemo protiv Zapruđe. Pogled na ljestvicu otkriva nam da i dalje držimo drugo mjesto s omjerom od šest pobjeda i samo jednog poraza, dok se Zapruđe trenutno nalazi na devetom mjestu s dvije pobjede i pet poraza.

U posljednjih pet okršaja protiv Zapruđa svih pet puta smo bili uspješniji. Međutim, u iščekivanju novog susreta treba biti oprezan, na što upozorava i naš Ivan Nakić-Vojnović:

“Mislim da se tih pet pobjeda ne treba i ne smije gledati u smislu da se u nedjelju automatski taj niz produžuje. U utakmicu treba od početka krenuti agresivno, kao što smo krenuli protiv Dubrovnika, a onda pobjeda ne bi trebala biti upitna”.

Jedan trenutni član Dinama nekadašnji je igrač Zapruđa, a riječ je o našem Tinu Bušiću. Kao i Nakić-Vojnović, Bušić je optimističan, ali i oprezan u najavi susreta.

“Smatram da možemo nastaviti pobjednički niz u nedjelju ako maksimalno ozbiljno i agresivno uđemo u utakmicu protiv iskusne ekipe Zapruđa”.

Osim poziva svim ljubiteljima “radosti loptanja pod obručima”, poseban poziv naši igrači uputili su svim navijačima Dinama.

“Uz glasnu podršku s tribina kakvu smo imali do sada, mislim da nam se smiješi još jedan uspješan vikend za nas i sve naše navijače” – istaknuo je Ivan Nakić-Vojnović.

“Očekujem zahtjevnu utakmicu u kojoj će nam biti potrebna dodatna energija koju nam pružaju navijači kako bi došli do pobjede” – poziv navijačima uputio je i Tin Bušić.

Vidimo se na tekmi u nedjelju u 14 sati u Draženovom domu!

Podjelite ovaj članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
# Naziv kluba OS B
1.KK DINAMO ZAGREB3257
2.KK BOSCO3256
3.KK DUBROVNIK3254
4.KK HERMES ANALITICA3253
5.KK RIBOLA KAŠTELA3251
6.KK OMIŠ ČAGALJ TOURS3248