U dobrom raspoloženju u dvojci Doma sportova čeka nas prva domaća europska utakmica: “Čeka nas neugodna momčad”

slika-246

KK Dinamo sutra očekuje prva europska utakmica na domaćem terenu u drugom kolu Alpe Adria Cupa. U dvoranu „dva“ Doma sportova dolaze nam Kapfenberg Bullsi, trenutno drugoplasirana momčad austrijskog prvenstva. U prvom kolu upisali su pobjedu na domaćem terenu protiv Spišska Nova Ves te se trenutno nalaze na prvom mjestu grupe A u Alpe Adria Cupu.

Trener Dinama Josip Sesar naglašava kako je Kapfenberg ozbiljna momčad te poziva navijače da podrže Dinamo u prvoj europskoj utakmici na domaćem parketu

„Jako su dobra i posložena momčad sa širokim rosterom. Imaju 4 Amerikanca koji su im nominalno glavni igrači. Izrazito su napadački moćna momčad, u prvom kolu Alpe Adria Cupa su postigli 98 poena. Morat ćemo obratiti pozornost na njihovu igru jedan na jedan gdje oni iz izolacija dolaze do otvorenih pozicija gdje pokušavaju poremetiti obranu. Mi moramo odigrati na razini na kakvoj smo bili protiv Cedevite s dobrim kretnjama, dobrim blokovima i s dobrim protokom lopte. Nadam se jednoj dobroj utakmici te pozivam navijače da nas dođu podržati u prvoj europskoj utakmici na domaćem parketu“, kazao je Josip Sesar u najavi utakmice.

Ivan Nakić-Vojnović na krilima pobjede protiv Cedevite priželjkuje pobjedu i dobru igru.

„Nakon dominantne pobjede protiv Cedevite, mislim da s optimizmom ulazimo u drugu utakmicu u Alpe Adria Cupu koji prvi puta igramo kod kuće. Dolazi nam protivnog kojeg smo skautirali, analizirali, znamo dobro njihove individualne karakteristike. Mislim da ako ponovimo igru iz drugog poluvremena protiv Cedevite da se možemo nadati pobjedi i igri koja nas je krasila do sada“, rekao je Ivan Nakić-Vojnović ususret utakmici.

Utakmica Dinama i Kapfenberg Bullsa počinje u srijedu u 20:30 sati u dvorani „dva“ Doma sportova. Ulaznice po cijeni od sedam eura bit će moguće kupiti na dan utakmice na blagajni dvorane od 19:30 sati.

Podjelite ovaj članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
# Naziv kluba OS B
1.KK ZADAR1020
2.KK CIBONA1019
3.KK SPLIT1018
4.KK DINAMO ZAGREB1017
5.KK CEDEVITA JUNIOR1016
6.KK DUBROVNIK1015
7.GKK ŠIBENKA1014
8.KK ZABOK1013
9.KK DUBRAVA1013
10.KK ALKAR SINJ1012
11.KK DEPOLINK ŠKRLJEVO1012
12.KK BOSCO1011