Sutra kreće Liga za ostanak: Imperativ je isti, plasman u četvrtfinale doigravanja Premijer lige!

IMG_6795

Sutrašnjom utakmicom protiv KK Škrljeva počinje drugi dio prvenstva za našu momčad. Time otvaramo novo poglavlje u premijernoj sezoni među najboljim klubovima u Hrvatskoj.

Iako smo u Ligi za ostanak, i dalje smo u poziciji koja nas vodi u četvrtfinale i doigravanje, te je obrana te pozicije jasan imperativ u idućim utakmicama.

Klub se nalazi u stabilnoj situaciji i financijski i organizacijski. Uskoro će se predstaviti i novosti u klubu. Ne bježi se od činjenice da smo imali priliku za plasman u Ligu prvaka, ali da to nismo uspjeli, te da smo sada u novoj situaciji. Isto tako treba jasno reći kako je ovo prva sezona i kako još puno učimo i svi radimo greške.

Svjesni smo i loših nastupa i rezultata u posljednjim utakmicama i već sutra od 18h želimo to promijeniti. Nažalost, niti u ovoj utakmici ne možemo računati na našeg kapetana i najboljeg strijelca Hrvoja Garafolića. Nadamo se što bržem oporavku jer svi znamo koliko nam Gara znači na parketu.

Ono što nam je najvažnije jest kontinuirana podrška navijača koju naši igrači i svi u klubu osjećaju unatoč seriji loših rezultata. Vjerujemo kako uz tu jedinstvenu potporu možemo do cilja – plasmana u četvrtfinale doigravanja Premijer lige.

Do tuda nas čekaju neugodne momčadi, dodatno još željni dokazivanja protiv Dinama. Zato pozivamo sve da nam budu potpora u narednim utakmicama.

Isto tako, na sutrašnjoj utakmici protiv KK Škrljeva počinje i učlanjivanje u KK Dinamo za 2023. godinu. Zbog svima poznatih događaja odlučili smo odgoditi učlanjivanje s početka godine na ovaj period.

Umjesto dosadašnjih majici za članstvo, ove godine svaki član dobiva prigodnu šiltericu s inicijalima našeg kluba. To je istodobno i početak predstavljanja KKDZ brenda našeg kluba koji će biti vezan uz tzv. causal ponudu kluba.

U idućim danima ćemo više prostora i vremena posvetiti objašnjavanju važnosti učlanjivanja u KK Dinamo.

Podjelite ovaj članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
# Naziv kluba OS B
1.KK ZADAR2956
2.KK SPLIT2954
3.KK CIBONA2850
4.KK CEDEVITA JUNIOR2948
5.KK DINAMO ZAGREB2945
6.KK ZABOK2943
7.KK DUBROVNIK2942
8.KK DUBRAVA2940
9.GKK ŠIBENKA2838
10.KK ALKAR SINJ2938
11.KK DEPOLINK ŠKRLJEVO2935
12.KK BOSCO2930