Seniori počeli s pripremama uz predstavljanje novog pomoćnog trenere Stipe Čubrića

20230816_174109

Košarkaši Dinama počeli su pripremama za iduću sezonu. Na prvoj prozivci pojavili su se Marin Vručinić, Stipe Dugandžić, Ivan Tvrtko Majić, Karlo Mikšić, Ivan Vrgoč, Ivan Nakić Vojnović, Roko Lukić, dok su iz juniorskog pogona prvoj momčadi priključeni i Matija Pavlic, Luka Vargek i Toma Rukavina.

Dodatni odmor i punjenje baterija dobili su kapetan Hrvoje Garafolić, Ivan Novačić i Ivan Vučić, kao i posljednji potpisnik ugovora s Dinamom, Filip Kraljević.

U odstutstvu prvog trenera Josipa Sesara koji ovog ljeta uspješno obavlja izborničku dužnost, treninge će voditi nekadašnji trener Dinama Milan Ličina koji je uvijek uz klub kada je potrebno, te novi pomoćni trener seniora, Stipe Čubrić.

Stipi je ovo drugi trenerski angažman, a u igračkoj karijeri igrao je za KK Dubrava, KK Bosco, KK Dubrovnik, kao i za sve mlađe dobne nacionalne selekcije.
Izuzetno mi je drago sto sam dobio priliku raditi u jednoj ovakvoj organizaciji kao što je KK Dinamo. Također, radujem se suradnji s glavnim trenerom Sesarom i trenerom Ličinom. Vjerujem da ću naučiti puno toga što će mi pomoći u razvoju kao košarkaški trener. Još jednom se zahvaljujem svima u klubu na ukazanom povjerenju i uvjeren sam da ćemo ostvariti zapaženi rezultat u nadolazećoj sezoni – kazao je Stipe Čubrić.
Podsjetimo, početkom rujna Dinamo čeka jaka pripremna utakmica protiv momčadi iz samog vrha Italije, Umane Reyer Venezie, a u prvom kolu Premijer lige početkom listopada dočekujemo momčad KK Škrljevo.

Podjelite ovaj članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
# Naziv kluba OS B
1.GKK ŠIBENKA00
2.KK DINAMO ZAGREB00
3.KK ALKAR SINJ00
4.KK BOSCO00
5.KK CEDEVITA JUNIOR00
6.KK CIBONA00
7.KK DEPOLINK ŠKRLJEVO00
8.KK DUBROVNIK00
9.KK DUBRAVA00
10.KK SPLIT00
11.KK ZABOK00
12.KK ZADAR00