KOŠARKAŠKO NAVIJAČKI SPEKTAKL PROTIV CIBONE KAO NAGRADA ZA KRAJ GODINE

SENIORI-21-22

Kuglice nisu imale milosti. U osmini finala Kupa Krešimira Ćosića spojile su KK Dinamo i KK Cibonu, te tako puno prije od planiranog dovele do prve službene utakmice koja bi u idućem razdoblju trebala postati veliki gradski derbi. U utorak, 21. 12. u 18h u Košarkaškom centru Dražen Petrović tako nas čeka prvi, u nadamo se dugogodišnjem nizu, košarkaški spektakl.

Predsjednik KK Dinama Marijan Pojatina izrazio je nadu da će taj susret biti najposjećenija košarkaška utakmica u ovoj sezoni ne samo u Zagrebu, već u cijeloj Hrvatskoj.

– Čeka nas pravi zagrebački praznik košarke, i to u najljepše doba godina, par dana prije Božića. Kada smo klub preimenovali u KK Dinamo, te dobili najveće pojačanje, naše Bad Blue Boyse, počeli smo sanjariti o utakmicama sa najboljim klubovima u Hrvatskoj, Ciboni, Zadru, Splitu i pravim košarkaškim spektaklima i povratkom publike u dvorane. No, realnost nas obvezuje da idemo korak po korak u razvoju kluba i da prvo zaslužimo radom i utakmicama plasman u najviši rang natjecanja. Obzirom da nas je ždrijeb spojio puno prije od očekivanog sa Cibonom, ovu utakmicu gledamo kao nagradu za sve postignuto u 2021. godini i kao priliku da pokažemo da je naš klub sposoban organizirati ovakav spektakl. Ne sumnjam da će nam u tome najveću pomoć dati upravo Bad Blue Boysi koji će ponovno pokazati kakvo navijačko grotlo može biti Draženova dvorana. No, osim njih želja nam je da utakmicu dođu pogledati i ostali košarkaški i sportski ljubitelji u našem gradu, te da ih atmosfera vrati u one zlatne dane pune Ledene dvorane kada su Krešo Čosić i Dražen Petrović vodili zagrebačku košarku na vrh Europe – kazao je Pojatina.

Trener KK Dinama Milan Ličina naglasio je kako je njegovoj momčadi iznimno važna iduća utakmica protiv KK Samobora u subotu, 18. 12. kako bi ostali u vrhu 1. košarkaške lige i na putu plasmana u Premijer ligu, te da onda može početi razmišljati o utakmici s Cibonom.

– Ako ne pričamo o taktici, onda ne možemo pobjeći od toga da se nadamo punoj dvorani i pravoj atmosferi kao nagradi za sve što smo prošli otkad smo ponijeli to “sveto ime Dinamo”. Fokus je na Samoboru i pobjedi za kraj godine, a onda na utakmici s Cibonom možemo uživati i pokazati da košarka u Zagrebu nije nestala, već je malo zaspala i treba je razbuditi – kazao je Ličina.

Ulaznice za utakmicu KK Dinamo i KK Cibone mogu se od danas kupiti u prostorijama BBB Fan Shopa u Ilici 37 i u klupskim prostorijama u Rudeškoj cesti 71. Također, kupnja ulaznice za tu utakmicu omogućuje besplatni ulaz na utakmicu sa KK Samoborom u subotu (18.12.) u 15h.

 

 

Podjelite ovaj članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
# Naziv kluba OS B
1.KK HERMES ANALITICA1325
2.KK DINAMO ZAGREB1324
3.KK RIBOLA KAŠTELA1424
4.KK BOSCO1323
5.KK KVARNER 20101321
6.KK DUBROVNIK1118
7.KK OMIŠ ČAGALJ TOURS1218
8.KK SAMOBOR1317
9.KK JAZINE ARBANASI1317
10.KK ZAGREB1317
11.KK AMFORA MAKARSKA1214
12.KK MEDVEŠČAK1313