Otkazana utakmica Dinama i Panathinaikosa: Kupljene ulaznice bit će automatski refundirane

kkdzpao

Slijedom tragičnih događaja u Ateni, u komunikaciji s vodstvom Panathinaikosa jučer nam je izražena njihova namjera da se otkaže dogovorena prijateljska utakmica ova dva kluba u dogovorenom terminu, 8. rujna u 19h. 

KK Dinamo shvaća razloge ove odluke Panathinaikosa, što im je s naše strane i jučer i danas rečeno. S Panathinaikosom i u dalje ostajemo u kvalitetnom partnerskom odnosu. 

Obitelji poginulog navijača izražavamo iskrenu sućut i s velikim žaljenjem gledamo na tragediju koja se dogodila. U svakom sportu, pa tako i našem, postoji nulta tolerancija na nasilje i nerede.

Brojnim navijačima i poklonicima košarke koji su već u pretprodaji kupili ulaznice za ovu utakmicu, u najkraćem mogućem periodu će biti izvršen povrat uplaćenih iznosa.

Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su prihvatili ideju organizacije utakmice protiv tako spektakularnog protivnika, sponzorima koji su prepoznali naše dobre namjere i ideje, te navijačima koji su imali želju doći na događaj.

I u daljnjoj budućnosti trudit ćemo se navijačima i svim sportskim poklonicima u našem Zagrebu, ali i Hrvatskoj, omogućiti respektabilna košarkaška događanja.

Podjelite ovaj članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
# Naziv kluba OS B
1.GKK ŠIBENKA00
2.KK DINAMO ZAGREB00
3.KK ALKAR SINJ00
4.KK BOSCO00
5.KK CEDEVITA JUNIOR00
6.KK CIBONA00
7.KK DEPOLINK ŠKRLJEVO00
8.KK DUBROVNIK00
9.KK DUBRAVA00
10.KK SPLIT00
11.KK ZABOK00
12.KK ZADAR00