NASTAVIMO TAMO GDJE SMO STALI OVOM SLIKOM – U STVARANJU ZAJEDNIČKIH USPOMENA

WhatsApp Image 2021-09-22 at 08.33.08

Trebala je to biti samo jedna fotografija u nizu. Bad Blue Boysi i igrači Dinama u Draženovom domu proslavljaju prvu pobjedu u sezoni, prvu prvenstvenu pod svetim imenom.

A onda je došla korona. Do kraja sezone navijači nisu više mogli u dvoranu. Otišlo se iz jedne krajnosti u drugu. Umjesto pjesme, huka plave vojske i vjetra u leđa čulo se škripanje parketa, povici trenera i slično.

Tako je fotografija s utakmice protiv Omiša ostala jedina fotografija “prsta dva jedne ruke”. Završila je na velikom zidu u prostorijama kluba, podsjećala stalno na to što “šesti igrač” može napraviti u važnoj utakmici. Sigurni smo kako nam je par takvih fotografija ono što je falilo za ulazak u Premijer ligu, jer uz Bad Blue Boyse doigravanje bi bilo drugačije.

Susretali smo se s navijačima uoči treninga, prije utakmica, osjećali podršku, ali znamo svi da nije to to ako oni nisu na tribinama. Srećom, od ove sezone gledatelji se mogu vratiti u dvoranu.

Već u nedjelju, 26. rujna u 15 h u Draženovom domu imamo priliku ponovno biti zajedno, ondje gdje trebamo – na utakmicama. Čeka nas odmah derbi kola, jedan od glavnih konkurenata na našem cilju – plasmanu u Premijer ligu, među elitu hrvatske košarke. Zato kupite ulaznicu, dođite svi u nedjelju. Nastavimo tamo gdje smo onom slikom krenuli, u stvaranju zajedničkih uspomena.

Privilegiju da iza nas stane vojska, ponosna i glasna kao što su Bad Blue Boysi nećemo iznevjeriti. Na terenu ćemo ostaviti zadnji atom snage da pobijedimo, a ne sumnjamo da navijači neće štedjeti svoje dlanove i glasnice.

Nismo mi ništa bez vas, vi ste nam srce, duša i glas!

Podjelite ovaj članak:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
# Naziv kluba OS B
1.KK HERMES ANALITICA48
2.KK BOSCO47
3.KK DINAMO ZAGREB47
4.KK KVARNER 201047
5.KK RIBOLA KAŠTELA47
6.KK JAZINE ARBANASI46
7.KK DUBROVNIK46
8.KK ZAPRUĐE45
9.KK AMFORA MAKARSKA45
10.KK SAMOBOR44
11.KK OMIŠ ČAGALJ TOURS44
12.KK MEDVEŠČAK44