Na utakmici protiv Šibenke (subota u 20h) smo u potrazi za mališanom koji će Dinamu dizajnirati treći dres u sezoni

DSC_8614

Nakon što smo na parketu Draženovog doma u poluvremenu tekme s Cedevitom locirali i proglasili najbržu bebu u Zagrebu, krećemo u novu dječju potragu.

Na utakmici KK Dinamo – GKK Šibenka koja je na rasporedu u subotu, 4. 11. u 20h tražimo najmlađeg dizajnera košarkaškog dresa u Hrvatskoj!

Roditelji djece starosti do 12 godina tijekom ove utakmice koja nas čeka u sklopu 7. kola FavBet lige moći će prijaviti svog mališana ispod plavog sektora dvorane da s četiri flomastera koji će im biti na raspolaganju nacrtaju svoj idealni dres Dinama. Sve te crteže ćemo potom predstaviti našim igračima u seniorima i treneru Sesaru, a oni će od svih njih, ne znajući tko je autor, izabrati najbolji dizajn dres po svom vlastitom izboru.

Pobjednički dizajn našeg mališanke ili mališana postat će treći dres Dinama, a u njemu će igrači ove sezone igrati utakmice Kupa Krešimira Ćosića. Ti isti dresovi nakon toga biti će stavljeni na humanitarnu aukciju.

“Za utrku beba u puzanju smo dobili veliki broj čestitki i pohvala, kao i za izložbu dresova Dinama u prvom kolu. Sada smo eto odlučili napravili spoj tog prvog i drugog eventa, nove generacije navijača i roditelja povezati s onim što je svakom Dinamovcu sveto, a to je jasno dres. Baš se veselimo se tim, dizajnerskim rješenjima najmlađih, a sve crteže ćemo jasno objaviti na našim društvenim mrežama. Pobjednika našeg natječaja naravno čeka njegov primjerak dresa s potpisima svih igrača i trenera”, ispričao je Vedran Lučić iz Uprave KK Dinama.

KK Dinamo momčad Šibenke očekuje u sjajnom raspoloženju obzirom da su u sezonu igrači Josipa Sesara ušli s omjerom od pet pobjeda i jednog poraza i trenutno su na trećem mjestu u FavBet Premijer lige. Ulaznice za utakmicu mogu se već sada kupiti online putem CoreEvent ticketing sustava ili od utorka u Bad Blue Boys Fan Shopu u Ilici 37.

Protivnika u osmini finala Kupa Krešimira Ćosića igrači Dinama saznat će u petak iza 13h kada je predviđen ždrijeb u prostorijama HKS-a.

Podjelite ovaj članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
# Naziv kluba OS B
1.KK ZADAR2956
2.KK SPLIT2954
3.KK CIBONA2850
4.KK CEDEVITA JUNIOR2948
5.KK DINAMO ZAGREB2945
6.KK ZABOK2943
7.KK DUBROVNIK2942
8.KK DUBRAVA2940
9.GKK ŠIBENKA2838
10.KK ALKAR SINJ2938
11.KK DEPOLINK ŠKRLJEVO2935
12.KK BOSCO2930