MATIJA MALJIĆ: Ova ekipa je spremna za velike stvari

slika21

Puljanin Matija Maljić odrađuje svoju premjernu sezonu u KK Dinamo Zagreb. Sjajne igre u Drugoj muškoj ligi Centar, gdje je s prosjekom poena bio najbolji strijelac, dovele su ga u Dinamo gdje je svojim igrama oduševio sve u klubu te postao jedan od nositelja igre u momčadi Milana Ličine.

 

  1. Misliš li da je KK Dinamo opravdao tvoja očekivanja u igračkom i organizacijskom smislu?
  • Moram reći da je Dinamo opravdao moja očekivanja. Uvjeti za trening, kao što su vlastita dvorana i teretana je nešto čime se mali broj klubova može pohvaliti, i u kombinaciji s mladom talentiranom ekipom daje rezultat koji trenutno imamo. Također vidim da se puno truda ulaže u organizaciju kluba i sviđa mi se novi webshop koji je pokrenut prije par tjedana.
  1. Kako si se snašao u klubu i jesi zadovoljan svojim igrama?
  • Kada sam dolazio u klub cilj mi je bio dokazati sebi da mogu igrati u ovome rangu i mislim da sam do sada pokazao da to mogu. Svojom igrom sam zadovoljan, makar uvijek ima prostora za napredak.
  1. Jesu li te dosadašnji rezultati kluba iznenadili?
  • Šta se tiče rezultata nisam znao šta mogu očekivati pošto mi je sve ovo bilo novo.Kroz treninge i pripremne utakmice vidio sam da ova ekipa može puno, pa su nas tako i protivnici počeli shvaćati ozbiljnije. Trenutno smo drugi na tablici, a to znači da dobro treniramo i da ovakav plasman nije slučajnost.
  1. Koja su tvoja razmišljanja o završnici prvenstva i koga bi volio u doigravanju?
  • Do kraja prvenstva nije ostalo puno utakmica pa bi trebali iskoristiti preostalo vrijeme da popravimo segmente u igri koji do sada nisu bili dobri. Šta se protivnika u doigravanju tiče potpuno mi je svejedno protiv koga ćemo igrati jer je ova liga dokazala da svatko svakoga može dobiti, a mi se prije svega moramo koncentrirati na svoju igru i ako budemo pravi nemamo se čega bojati.
  1. Poruka navijačima i kakav Dinamo mogu očekivati u završnici?
  • Jedina stvar zbog koje stvarno žalim je što nema navijača na tribinama jer bi nam njihova prisutnos puno pomogla i dala nam poseban gušt igranju.Navijačima koji nas prate on line želio bih poručiti da nas prate i dalje jer mislim da ova ekipa može pružiti još puno toga i ostvariti velike stvari.

Podjelite ovaj članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
# Naziv kluba OS B
1.KK HERMES ANALITICA1325
2.KK DINAMO ZAGREB1324
3.KK RIBOLA KAŠTELA1424
4.KK BOSCO1323
5.KK KVARNER 20101321
6.KK DUBROVNIK1118
7.KK OMIŠ ČAGALJ TOURS1218
8.KK SAMOBOR1317
9.KK JAZINE ARBANASI1317
10.KK ZAGREB1317
11.KK AMFORA MAKARSKA1214
12.KK MEDVEŠČAK1313