Martin Klepo: Znamo da smo favoriti protiv Škrljeva, ali i što nam pobjeda znači uoči idućih teških utakmica

klepo

Moramo ući u utakmicu kako treba i s iskustvom koje imamo i mirnoćom privesti utakmicu željenom ishodu, kaže bek KK Dinama koji očekuje 21. uzastopnu pobjedu Dinama na domaćem terenu

 

Niz pobjeda na domaćem terenu u prvenstvenim utakmicama košarkaša Dinama prati i Martin Klepo. Bek Dinama taman je došao prošle sezone u zagrebački klub kada je krenula serija koju očekuju svi, i navijači i igrači i treneri i vodstvo kluba, da će se nastaviti pobjedom protiv KK DepoLink Škrljevo (nedjelja, 17h, KC Dražen Petrović).

U utakmicu Dinamo ulazi kao favorit, pogotovo nakon odlične igra prikazane protiv Cibone u prošlom kolu, ali i rutinske pobjede nad Boscom u pretprošlom kolu. S druge strane gosti iz Bakra u prva četiri kola nisu uspjeli upisati niti jednu pobjedu.

“Čeka nas mlada ekipa koja puno trči, gura u leđa napad i ima puno energije. Mi igramo na domaćem terenu i naravno da ćemo se postaviti kao favoriti i naravno da očekujemo pobjedu. Moramo ući u utakmicu kako treba i s iskustvom koje imamo i mirnoćom privesti utakmicu željenom ishodu”, kaže Klepo.

Nakon Škrljeva Dinamo čekaju preostala tri najbolja kluba u Hrvatskoj, u utorak gostuju u Splitu, a u petak u 20h dočekuju Zadar, a nakon toga idu i u goste Cedeviti Junior.

“Još jedan razlog da ostvarimo pobjedu u nedjelju tako da dobijemo na mirnoći i da u nadolazećim utakmicama protiv Splita, Zadra i Cedevite damo svoj maksimum i ako će to biti moguće nekome skinuti skalp”, govori Klepo.

Atmosfera u momčadi je jako dobra, pogotovo nakon tijesnog poraza protiv Cibone koja je protiv sebe imala borbeni, razigrani i neugodni Dinamo, točno onakav kakav svi navijači priželjkuju.

“Sigurno je ta utakmica jedan dobar pokazatelj za sve nas da dobro radimo i da dobro napredujemo i nadamo se da će to biti još bolje kroz sezonu. To kako smo igrali nam je samo pokazalo da možemo igrati sa svima”, kazao je Klepo.

Ulaznice za utakmicu protiv KK DepoLink Škrljevo moći će se kupiti sat vremena prije na blagajni dvorane.

Podjelite ovaj članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
# Naziv kluba OS B
1.GKK ŠIBENKA00
2.KK DINAMO ZAGREB00
3.KK ALKAR SINJ00
4.KK BOSCO00
5.KK CEDEVITA JUNIOR00
6.KK CIBONA00
7.KK DEPOLINK ŠKRLJEVO00
8.KK DUBROVNIK00
9.KK DUBRAVA00
10.KK SPLIT00
11.KK ZABOK00
12.KK ZADAR00