U UTAKMICAMA PROTIV ZADRA , LIŠENI PRITISKA , IDEMO POKAZATI SVOJE NAJBOLJE LICE

slika-122

Idućih dana čekaju nas najlakše utakmice u ovoj, prvoj, uspješnoj sezoni u Premijer ligi. Ova četvrtfinalna serija protiv KK Zadar su naše utakmice nagrade za sve što se napravilo u proteklih godinu dana. U tim utakmicama nemamo što izgubiti, lišeni pritiska idemo pokazati svoje najbolje lice i dati sve od sebe.

– Iako smo autsajderi u doigravanju, mislim da ćemo imati što za reći i da ćemo pokazati naše pravo lice i biti jako opasni svima – izjavio je Ivan Vučić prilikom potpisivanja novog ugovora s klubom.

– Pred nama je najslađi dio, doigravanje u kojem nemamo što izgubiti i onda smo najopasniji – dodao je tom prilikom Ivan Novačić.

Osim što smo sezonu završili s 15 pobjeda i 17 poraza što je bilo dovoljno za prvo mjesto u Ligi za ostanak, odnosno ukupno sedmo mjesto u Premijer ligi, klub smo posložili u mnogim organizacijskim dijelovima. Proteklog vikenda i naši juniori su pokazali pravo lice i potvrdili rezultatima da spadaju među osam najboljih kluba u Hrvatskoj u tom uzrastu. I ostali omladinski uzrasti bilježe dobre rezultate.

Na utakmicu četvrtfinala (subota, 13. svibanj u 20h) moći će više od 550 navijača koji su potpisali “Ugovor sezone” i kupili godišnju ulaznicu te time stvorili financijski temelj sezone. Na to se nadogradilo s mnogim sponzorima i donatorima koji su uvidjeli da smo zdrav i stabilan kolektiv. U pripremi su i novi segmenti razvoja kluba kojima želimo dignuti rezultate na još viši nivo.

Zato vjerujemo da imamo svjetlu budućnost i da ćemo idućih sezona imati što reći.

I stoga podržite naše igrače u idućim utakmica, pratite ih već u srijedu u 18h u izravnom prijenosu iz Zadra (link ćemo objaviti na dan utakmice na našim društvenim mrežama). A onda dođite u subotu u 20h u Draženov dom i dajte igračima podršku kakvu samo naš klub ima u Premijer ligi.

Iako je Zadar veliki favorit nećemo se predati unaprijed. Dat ćemo sve od sebe, odigrati hrabro i uzdignutog čela stati pred vas navijače.

– Pozivam naše navijače da nam se u subotu pridruže u što većem broju, da nam budu šesti igrač u pokušaju da iznenadimo Zadar. Iako svi vjerujemo u pobjedu već u srijedu u Višnjiku, činjenica jest da bi nam uzvratna utakmica mogla biti i zadnja utakmica sezone. Pa ako već i mora biti zadnja, nadam se da ćemo se dostojno oprostiti od te naše prve prvoligaške sezone, koja je, već sada možemo reći, uspješna – poruka je Ivana Novačića uoči Zadra.

Ulaznice za utakmicu možete kupiti već sada online preko CoreEvent sustava po cijeni od 5 eura.

Podjelite ovaj članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
# Naziv kluba OS B
1.KK DINAMO ZAGREB3145
2.KK BOSCO3142
3.KK DEPOLINK ŠKRLJEVO3142
4.KK ALKAR SINJ3140
5.KK GORICA3140
6.KK ZABOK3140