GODIŠNJE ULAZNICE ZA UTAKMICE KK DINAMA PUŠTENE U PRODAJU!

3

Biti članom svojeg kluba i vlasnikom godišnje ulaznice je za navijače brojnih sportskih klubova u svijetu izvor unutarnjeg zadovoljstva, ali i najveći mogući znak iskazivanja pripadnosti i odanosti voljenom klubu.

Brojni sportski kolektivi u Grčkoj, Njemačkoj, Engleskoj, Argentini i ostalim tradicionalnim sportskim nacijama, ne samo da imaju desetine tisuća prodanih godišnjih ulaznica po sezoni već i dugačku listu čekanja.

Godišnja ulaznica garantira njihovim vlasnicima da će imati svoje mjesto na tribinama čak i ako njihov klub u određenom trenutku postane ‘hit’ i preko noći privuče interes šire populacije navijača.

Vlasnici godišnjih ulaznica svjesni su da i financijski pomažu klub i njegovo poslovanje čak i ako u određenom trenutku nisu u mogućnosti prisustvovati utakmici, kupiti redovnu ulaznicu te grlom i glasnicama pomoći klubu u nastojanju da stigne do pobjede na terenu.

Ulaznica za utakmicu trebala bi za svaki sportski kolektiv biti temeljni proizvod, te bi svaki navijač trebao imati jednaku mogućnost dolaska do iste kako bi mogao prisustvovati utakmici voljenog kluba.

Iako se nalazimo u neizvjesnoj situaciji zbog pandemije te ne možemo garantirati prisustvo publike na tribinama kroz cijelu sezonu, odlučili smo pustiti godišnje ulaznice u prodaju. Na takav potez smo se odlučili jer se nadamo da će naši navijači moći biti na što većem broju utakmica, ali i zbog želje za razvijanjem sportske kulture i dodatnog povezivanja navijača s klubom.

Cijena godišnje ulaznice za utakmice KK Dinama u sezoni 2021/22 iznose 350 kuna, odnosno 280 kuna za članove kluba. Za sve mlađe od 14 godina, cijena godišnje ulaznice iznosi 200 kn.

Učlani se u KK Dinamo

Godišnja ulaznica vrijedi za sve utakmice kluba u prvenstvu (uključujući i doigravanje) te Kupu Krešimira Ćosića.

Godišnju ulaznicu možete kupiti svakim radnim danom od 10 do 12 sati u našim prostorijama (Rudeška cesta 71) te na domaćim utakmicama, počevši od nedjelje 26. rujna kada u KC Dražen Petrović od 15 sati dočekujemo jednog od konkurenta za plasman u Premijer ligu, Ribolu iz Kaštela.

Svi na tekmu!

Podjelite ovaj članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
# Naziv kluba OS B
1.KK DINAMO ZAGREB3257
2.KK BOSCO3256
3.KK DUBROVNIK3254
4.KK HERMES ANALITICA3253
5.KK RIBOLA KAŠTELA3251
6.KK OMIŠ ČAGALJ TOURS3248