Dinamo na neugodnom gostovanju kod najugodnijeg iznenađenja: Trebamo odgovoriti pravim pristupom

slika-243

Neugodno gostovanje čeka košarkaše Dinama u šestom kolu FavBet Premijer lige. Osim što je to fizički najudaljenija destinacija u prvenstvu, na parketu dvorane u Gospinom polju u subotu u 18.30h čeka ih neugodna momčad Dubrovnika.

Mnogi ih nazivaju najugodnijim dosadašnjim iznenađenjem u ligi, a slično misli i centar Dinama Filip Kraljević.

“Po meni su možda i najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva. Vrlo su agresivni, a igra im glavu i rep. Tako da mi moramo prije svega odgovoriti energijom i pravim pristupom. Ako to ispoštujemo, vjerujem da se vraćamo s bodovima u Zagreb”, kratko je najavio utakmicu Kraljević.

Kapetan Dinama Hrvoje Garafolić ostao je jedini u sastavu koji je s Dinamom igrao protiv Dubrovnika, prije sada već dvije sezone, doduše tada u drugoligaškom društvu. I tamo je bilježio dobre predstave, pa nije ni čudo da je i sam priznao da se jako veseli ovoj utakmici.

“Jako su interesantna ekipa, već nekoliko sezona im je kičma momčadi skupa, a imaju i dobrog trenera. Baš su dobro posloženi i dobro izgledaju u tih prvih pet kola što smo ih pogledali. Baš se veselim toj utakmici, ali naravno, očekujem našu pobjedu”, kazao je Dinamov doktor, zasad na parketu, a uskoro i u akademskim krugovima.

Da je Dubrovnik jako dobro posložena momčad smatra i trener Dinama Josip Sesar.

“S odličnim trenerom i dobrim igrama su s razlogom skrenuli pozornost na sebe. Pogotovo igraju hrabro na domaćem parketu. Važno će biti da utakmicu uvedemo u naš ritam sa razinom obrane koju smo imali u zadnjim utakmicama i ako bude tako, onda se možemo nadati dobrim vijestima s juga Hrvatske”, kazao je Sesar prije puta za Dubrovnik.

Utakmica počinje u 18.30h, a prijenos je na Youtube kanalu HKS-a.

Podjelite ovaj članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
# Naziv kluba OS B
1.KK ZADAR2956
2.KK SPLIT2954
3.KK CIBONA2850
4.KK CEDEVITA JUNIOR2948
5.KK DINAMO ZAGREB2945
6.KK ZABOK2943
7.KK DUBROVNIK2942
8.KK DUBRAVA2940
9.GKK ŠIBENKA2838
10.KK ALKAR SINJ2938
11.KK DEPOLINK ŠKRLJEVO2935
12.KK BOSCO2930