Anzulović: Uz pomoć Boysa, s kojima kao da imamo igrača više na terenu, možemo pomrsiti planove Zadru

IMG_6735

Na kraju napornog košarkaškog tjedna u goste košarkašima Dinama u petak u 20h u KC Dražen Petrović dolazi KK Zadar. Nakon pobjede na Škrljevom u nedjelju, te poraza od Splita u utorak, igrače trenera Maria Štirjana čeka još jedan zahtjevan protivnik.

Utakmica protiv Zadra sigurno će biti u vrućoj atmosferi obzirom da će i jednu i drugu momčad s tribina bodriti njihovi navijači, Zadar Tornado, a Dinamo Bad Blue Boysi.

Vjerujem da uz glasnu pomoć naših Boysa i ostalih navijača Dinama možemo ugroziti ekipu Zadra i nastaviti naš niz nepobjedivosti na domaćem terenu. Nevjerojatno je to da čim osjetiš njihovu prisutnost, kao da cijela ekipa dobije dodatnog igrača koji nas gura prema pobjedi i mislim da svi zajedno možemo ostvariti pobjedu koju cijela ekipa jako želi – u uvodu će Andro Anzulović, prvotimac Dinama.

Ako se njega pita Zadar je najjači protivnik kojeg je dosad Dinamo ugostio na svom terenu.

U goste nam dolazi odlično posložena momčad Zadra koja je u ovom početnom dijelu sezone sigurno pokazala najviše te vjerujem da na krilima ovih dosadašnjih dobrih rezultata će i na utakmici protiv nas očekivati pobjedu. Trener Jusup je okupio jednu radnu momčad s kojom je odradio jako kvalitetne pripreme i poznavajući njegov sistem rada sigurno na utakmicu protiv nas neće doći nepripremljeni bez obzira na gust raspored kakav imaju – kaže Anzulović.

Atmosfera u momčadi je jako dobra, kaže iskusni Andro Anzulović.

Meni je zadovoljstvo biti u ovoj ekipi jer smatram da svi suigrači dosta pozitivni i guramo jedan drugoga stalno prema naprijed što mislim je jako bitna stvar za nastavak sezone. Svi zajedno težimo tome da budemo bolji i uigraniji na terenu kako bi na svakoj utakmici sve bolje izgledali – dodao je Anzulović.

Iza igrača Dinama je težak poraz u Splitu, ali Anzulović uvjerava da je to bio više iznimka i loš dan, nego realno stanje.

Ja sam po prirodi optimist te se stvarno nadam da možemo svima pomrsiti račune. Utakmicama protiv Cibone i Splita smo pokazali dva različita lica te iskreno smatram da je ono protiv Cibone bilo naša realna igra koju bi treninzima trebali nadograđivati i kroz sezonu biti sve bolji i bolji ako nas ozljede zaobiđu – kazao je Anzulović.

Ulaznice za utakmicu moći će se kupiti od 19h na blagajni dvorane po cijeni od 40 kuna.

Podjelite ovaj članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
# Naziv kluba OS B
1.KK ZADAR2956
2.KK SPLIT2954
3.KK CIBONA2850
4.KK CEDEVITA JUNIOR2948
5.KK DINAMO ZAGREB2945
6.KK ZABOK2943
7.KK DUBROVNIK2942
8.KK DUBRAVA2940
9.GKK ŠIBENKA2838
10.KK ALKAR SINJ2938
11.KK DEPOLINK ŠKRLJEVO2935
12.KK BOSCO2930