ANZULOVIĆ: SVJESTAN SAM SNAGE BBB-A I OČEKUJEM IH U VELIKOJ FORMI U NEDJELJU

1

Prvi igrač koji je ovog ljeta stavio potpis na ugovor bio je Andro Anzulović. Andro iza sebe ima dugogodišnje iskustvo igranja u najvišem rangu hrvatske košarke te nikad nije krio ljubav prema plavoj boji. Prije početka sezone odgovorio nam je na nekoliko pitanja.

Nedavno si stigao u Dinamo, kako komentiraš svoj dolazak i kakvi su prvi dojmovi?

“Jako mi je drago da sam došao u Dinamo, te mi je to bila želja već od prošle sezone kada je Dinamo i osnovan. Zadovoljan sam ekipom koja je skupljena, dobro se slažemo i na terenu i van terena, te se nadam da ćemo svi skupa ostvariti ciljeve za ovu sezonu.”

Dugo si bio u Zaboku, klubu iz Premijer lige. Smatraš li da svojim iskustvom igranja u najjačem rangu hrvatske košarke možeš pomoći momčadi?

“Nadam se da će moje desetogodišnje iskustvo igranja najjačeg ranga hrvatske košarke pomoći ekipi tijekom cijele sezone koja će biti jako dugačka i naporna.”

Pokrivaš vanjske pozicije, osjećaš li se bolje na poziciji jedinice ili dvojke?

“Ugodno mi je igrati na svim vanjskim pozicijama, a na koju god poziciju me trener stavi nastojati ću pridonijeti ekipi i pomoći u ostvarivanju pobjeda.”

U jednom intervjuu si izjavio da „tvojim venama teče plava krv“. Što za tebe znači Dinamo?

“Kako kaže jedna pjesma: “Još od malih nogu zna se ime kluba…”,  tako i meni u obitelji se od malih nogu pratio Dinamo, te kasnije kad sam krenuo u školu sa ekipom iz razreda me totalno obuzeo navijački život i ljubav prema Dinamu. Iako sam sada već ušao u tridesetu, ta ljubav prema Dinamu stoji i nadam se da ću jednog dana i na svoju djecu to prebaciti.”

Misliš li da bi vam podrška navijača s tribina dala još jednu dodatnu dimenziju i motiv?

“Ja sam apsolutno svjestan snage BBB-a i što bi nama to značilo u pohodu na osvajanje prve lige, a i uvjeren sam kako su sve protivničke ekipe svjesne na kakav teren dolaze.”

U nedjelju nam slijedi otvaranje prvenstva protiv Kaštele, što očekujete od utakmice i ako možeš poslati neku poruku navijačima za utakmicu, ali i cijelu sezonu?

“U prvom kolu nas očekuje dobro poznat protivnik s kojim smo prošle godine igrali u polufinalu. Očekujem dosta tešku i tvrdu utakmicu s obzirom da je ekipa Kaštela već duže na okupu, te sada pojačani Antom Delašom će zasigurno biti tvrd protivnik. Nadam se da će nas navijači doći podržati na otvorenju sezone, te da ćemo im našom igrom, zalaganjem i požrtvovnošću pokazati kako se borimo za ovaj klub.”

Podjelite ovaj članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
# Naziv kluba OS B
1.KK DINAMO ZAGREB3257
2.KK BOSCO3256
3.KK DUBROVNIK3254
4.KK HERMES ANALITICA3253
5.KK RIBOLA KAŠTELA3251
6.KK OMIŠ ČAGALJ TOURS3248