ANDRO ANZULOVIĆ PRODUŽIO UGOVOR: OVO MI JE BILA VELIKA ŽELJA

Zula 1

Svoju vjernost Dinamu na iduće dvije sezone produžio je Andro Anzulović. Nakon što je prošlog ljeta postao dio našeg kluba, u svojoj prvoj sezoni u plavom dresu bio je važan kotačić naše momčadi u pohodu na povijesni ulazak u Premijer ligu.

 

– Jako sam zadovoljan ostankom u klubu, to mi je bila velika želja. Drago mi je da je suradnja nastavljena na obostrano zadovoljstvo, te da ćemo i u narednim sezonama proslavljati zajedno Dinamove uspjehe.

 

Popularni „Zula“ nikad nije skrivao svoju ljubav prema Dinamu, a posebno ga je oduševila podrška navijača tijekom cijele sezone.

– Kada igraš za Dinamo i iza sebe imaš Bad Blue Boyse, mislim da te to samo po sebi vuče da se “bacaš na glavu” za svakom loptom, a i u dvorani često vidim poznanike i prijatelje s tribine koji navijaju i bodre svaku utakmicu tako da osjećam i prema svima njima veliku odgovornost. O podršci navijača najviše govori podatak da u cijeloj sezoni nismo imali niti jedan poraz na domaćem parketu, a u više utakmica pomagali su nam da dođemo do velikih preokreta.

 

 

 

Kao što je i Martin Klepo rekao nakon produženja ugovora, Anzuloviću je također najdraži trenutak posljednja utakmica sezone.

– Mislim da je za svakog mog suigrača najdraži trenutak ta zadnja, odlučujuća utakmica koja je stvarno bila napeta. Drago mi je da su te nijanse presudile u našu korist i vjerujem da nikad neću zaboraviti onaj osjećaj kada je vrijeme isteklo, a mi smo postali prvaci. Jako sam zadovoljan ovom sezonom koja je od samog početka bila u našem znaku i drago mi je da nismo pokleknuli na kraju pod pritiskom, te smo ispunili naš zajednički cilj.

 

Na pitanje o očekivanjima od iduće sezone, ipak nije htio dati konkretan odgovor.

– Ovo pitanje bih ipak ostavio za trenera i ljude u klubu jer ja sam po prirodi veliki optimist pa ne želim da moje ambicije ispadnu nerealne, ali svakako se nadam uspješnoj sezoni s kojom ćemo na kraju svi skupa biti zadovoljni.

Podjelite ovaj članak:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
# Naziv kluba OS B
1.KK ZADAR1020
2.KK CIBONA1019
3.KK SPLIT1018
4.KK DINAMO ZAGREB1017
5.KK CEDEVITA JUNIOR1016
6.KK DUBROVNIK1015
7.GKK ŠIBENKA1014
8.KK ZABOK1013
9.KK DUBRAVA1013
10.KK ALKAR SINJ1012
11.KK DEPOLINK ŠKRLJEVO1012
12.KK BOSCO1011